FotografieFotografie eveniment

Smooth Jazz & Wine… un eveniment dedicat iubitorilor de arta si frumos.

Cristiana Radu si Sorin Zlat ne-au rasfatat intr-o seara de joi, 19 noiembrie 2015, cu o seara dedicata muzicii si artei la Galeria “The Victorian Rose” din Calea Victoriei nr. 210.

Am vizitat galeria de arta, unde am descoperit atmosfera epocilor trecute si ne-am delectat simturile cu un pahar de vin nobil si jazz. Incaperile abunda de obiecte de arta, decoratiuni incantatoare precum ceasuri ale unor orologerii cunoscute, mobilier clasic si colonial, tesaturi care amintesc de epoca Regelui Soare si covoare incarcate cu magia Orientului.
Amfitrionii serii au fost:
Sorin Zlat, compozitor, orchestrator, pianist si clarinetist. In anul 2009 i s-a acordat Premiul pentru debut la Gala premiilor de jazz, iar in anul 2015 devine primul muzician din afara Statelor Unite care castiga Marele premiu de la Jacksonville Jazz Piano Competition. Cel mai recent album al sau, „Endurance”, contine compozitii personale interpretate alaturi de formatia sa si piese solo dedicate familiei.
Cristiana Radu, solista de jazz si Cafe Concert. Artista canta din pasiune pentru toti iubitorii de muzica oldies & goldies.
Evenimentul a fost, asa cum ne-au si promis, o creatie artistica, sofisticata si consumata in grup restrans de publicul iubitor de arta.

Va invit sa vedeti fotografiile de la eveniment, pe care le-am realizat cu drag si pasiune pentru frumos
Cand veti gasi in album ceva placut, aratati si altora, printr-un share pe facebook-ul cel de toate zilele!
Multumesc pentru vizita!

Nota 
Este posibil ca in functie de conexiunea pe care o aveti la net sa dureze cateva secunde pana apare albumul.
Vizionare placuta si astept feedback!

O zi excelenta, ganduri bune si zambete.
Cu drag, Valentin D.