Fotografielansare Perform Media
  • Fotografii lansare Perform Media

La evenimentul lansarii Perform Media am intalnit o echipa noua de antreprenori in organizarea de evenimente, experti in comunicarea directa si nerabdatori sa-si promoveze conceptul inovator.
Am revazut cu drag pe Mihail Gabriel, Nicoleta Albert, Olivia Podobea, Alina Loredana, Bogdan Comanescu, multi prieteni si parteneri de business.
Din prezentarile facute am inteles ca scopul lor este crearea de evenimente personalizate pe nevoile de promovare ale fiecarui client, lucru pe care il vor realiza prin comunicare directa si consultanta oferita clientilor. Acest lucru este foarte util pentru folosirea eficienta a resurselor alocate.

In marketingul crearii de evenimente, Perform Media identifica si preia necesitatile clientului si le materializeaza intr-un produs pliat pe cerinte specifice de comunicare la targuri, conferinte, workshop-uri, proiecte online, teambuilding si orice alt eveniment de profil.
Perform Media aduce viziune, creativitate, strategie, comunicare si flexibilitate.
Intr-un cuvant: performanta!

Succes!
In calitate de partener la sectiunea de “fotografie de eveniment”, va invit sa admirati primele imagini in care puteti vedea cum a fost la lansarea Perform Media.
Albumul va fi completat in zilele urmatoare si sper ca fiecare sa va regasiti intr-o fotografie draguta.

Va invit la tag & share pe facebook-ul cel de toate zilele!
Enjoy!

 

 

Cu drag,
Valentin D.