FotografieZoia si mentorii ei

Suflete dragi cuprinse intr-o imagine sugestiva de la cel mai emotionant eveniment la care am avut onoarea de a participa in ultima vreme. A fost un eveniment unic prin felul in care a adus fata in fata, mentori si discipoli.
Multumim Zoia Zarnescu pentru sansa de a invata cate ceva nou pe fiecare din domeniile vieții: fizic, mental, emoțional și spiritual.
Am ascultat fascinati pe Andy Szekely despre F.O.C.U.S , pe Theona Balan despre EU L.O.V.E., cu Anda Ciobanu am parcurs mental “Calatoria Eroului” si ne-am dezmortit cu Adrian Dumitrascu care ne-a invatat sa nu ne mai punem limite la efortul fizic.
Am petrecut cateva ore minunate alaturi 4 mentori au oferit cate o metoda aplicabila imediat pentru regasirea echilibrului in planul fizic, mental, emotional si spiritual.
Ne bucuram ca am putut ajuta Fundatia Inima de Copil si am cunoscut-o cu aceasta ocazie pe Anna Cristina Burtea.
Felicitari Alina Finta pentru organizarea impecabila si atentia la detaliile care fac diferenta dintre “un eveniment” si un eveniment reusit (Y)

Gazda noastra Zoia Zarnescu impreuna cu invitatii ei Anda Ciobanu, Andy Szekely, Theona Balan, Adrian Dumitrascu, ne-au revigorat simturile si ne-am simtit atat de bine incat am uitat de timpul care a trecut fara sa-i luam seama.

Va invit sa vedeti primele imagini de la eveniment si sa retraim acea atmosfera minunata.

< Please, tag & share if you like it. Tks! >

Sper ca ti-au placut imaginile si ai folosit functia de download.
Te invit sa te abonezi la newsletter, pentru a afla cand postez urmatoarele fotografii de la evenimentele la care voi participa.
Sunt sigur ca ne vom revedea curand.