Va invit sa vedeti primele 62 de fotografii de la VIDEO PRODUCTION SUMMIT 2015 care a avut loc la Brasov
Si eu multumesc celor care au tratat cu seriozitate si ne-au sustinut in demersul nostru, pentru ca acest eveniment sa se intample.
Este evident ca evoluam de la an la an, ne maturizam (daca imi permiteti o apreciere sincera) iar acest summit devine un unul de referinta in randul videografilor din Romania.

Sunt recunoscator pentru invitatia facuta de Munteanu Reddot​ (Y) si multumesc participantilor pentru atentia acordata 🙂
La aceasta editie, am vorbit cu placere despre managementul businessului, adaptat videografiei de eveniment. Despre primul contact si comunicarea asteptarilor de catre fiecare parte, despre temeri si garantii, despre suprize (placute, evident) despre fidelizare si setarea de limite care sa ne protejeze!
Misiune indeplinita prin sustinerea celor 30 de pitch-uri pregatite cu grija in timp record!
Feedback-ul primit este imbucurator si sper ca am transmis fiecaruia cel putin o metoda prin care sa “evite durerea… de dupa” 😉
Sper ca la editia viitoare, fiecare participant sa poata spune cel putin un lucru major pe care l-a imbunatatit folosind recomandarile mele.
Succes, dragii mei Eduard Schneider​, Dragos Badicu​, Stefan Mirea​, Doru Iacovescu​, Nicu Straton​, Radu Bejan​, Valentin Petre,​ Martin Chirita​, George Stanculeanu​, Ciobanu Vlad​, Stefan Dobre​, Mihai Nae​, Marian Coman​, Robert Bogdan Bănuță​, Andora Laurentiu​, Vivian A Papadatu​, Jean Blagoi​ si tuturor celorlalti participanti!
Scuze pentru cei care considera ca i-am luat tare de la prima ora 😉 dar s-a vazut cate idei concrete am avut de prezentat (Y)
Te invit sa imi scrii ceva despre aceasta experienta. Multumesc!

Albumul va fi completat in zilele urmatoare si sper sa va regasiti in cel putin o fotografie interesanta.
Multumesc pentru vizita!

 

Mai multe informatii gasiti pe
https://www.facebook.com/groups/708877425879617/events/

O zi excelenta, ganduri bune si zambete.
Cu drag, Valentin D.