FotografieFotografie eveniment

Sunt bucuros ca am avut ocazia de a participa in calitate de fotograf profesionist la un eveniment cu adevarat deosebit.
Acesta s-a intitulat “Totul pe O Carte” a fost organizat de Self Trust Academy la Academia Romana.
M-au incantat prin calitatile oratorice Andrei Dunuta si Alin Comsa, dar si fiecare participant care a tinut cate o prezentare de cateva minute care trebuia sa contina expresia “Totul pe O Carte”.
Felicitari tuturor absolventilor si organizatorilor.
Detalii despre concursul de public speaking & sales gasiti aici: “NU AM VENIT SA TIN UN DISCURS”
Cu Andreea Elena, Alina Dunuta, Vlad Calinescu, Khalil Suboh, Calinescu Violeta Cristina, Cristiana Pătru, Alexandra Hambaraș, Alin Comșa,Haricleea Spaler, Tudorel Popescu, Alexandru Agarici, Octavian Grozea,Inna Gavrilita, Ina Neagu, Diana Sabău, Florin Bâlcan, Veronica Ciobanu,Adina Tudurache, Alex Pana, Tincu Cristi, Miru Busuiocescu, Claudia Nechifor, Moraru Saceleanu Roxana, Victor Cătălin, Valentin Dilţă, Florin Oprea, Razvan Marius Mihai, Anca Maria Baniţă, Marius Macu, Irina Ovezea, Irina Dicu, Cristina Moraru, Cristina Ujeniuc, Ionel Ghita, Ionascu Teodora, Cristina Cornea, Emilia Vlasceanu, Ruxandra Sasu, Adriana Tanasescu, Dan Severin, Laurentiu Florea, Virginia O’Neil, Oprinoiu Delia, Valentin, Ana Gavrila si invitatii lor care i-au sustinut.

PS. Multumesc Andrei Dunuta pentru articolul scris atat de emotionant si mai ales pentru distribuirea fotografiilor pe care le-am realizat cu drag pentru voi. Sunteti minunati si abia astept ca sa ne revedem cat mai curand.
Iata articolul scris de Andrei Dunuta pe blogul lui:
Va multumesc pentru “Totul pe O Carte”

Va invit sa admirati imaginile realizate de fotograf profesionist Valentin Dilta la acest eveniment.
< Please, tag & share if you like it. Tks! >

The requested photo source cannot be loaded at this time. Photoset not found

Sper ca ti-au placut imaginile si ai folosit functia de download.
Te invit sa te abonezi la newsletter, pentru a afla cand postez urmatoarele fotografii de la evenimentele la care voi participa.
Sunt sigur ca ne vom revedea curand.

Cu drag,
Valentin Dilta
0722.644.223.
office@valentindilta.ro