Am placerea de a lucra ca fotograf profesionist la evenimente cu oameni minunati si care aprecieaza ceea ce putem realiza impreuna.
Va invit sa cititi primele testimoniale primite in calitate de fotograf evenimente. Link-urile sunt catre LinkedIn, astfel incat autenticitatea este de 100%
Mai multe puteti citi pe:  linkedin.com/in/valentindilta

“Am intalnit in persoana lui Valentin, nu doar un fotograf, nu doar un artist, si nu doar un om deosebit. Am intalnit de fapt un magician al culorilor, contrastelor si al luminii. Ma uit uneori la fotografiile lui si simt vibratia, energia si sufletul pe care-l pune in ceea ce realizeaza, asa ca, sa nu va mirati daca veti simti tentatia de a “intra” in cadru atunci cand veti vedea produsul final. Mie mi s-a intamplat. Si nu doar o singura data.
Am vazut cu ochii mei cum o sedinta foto ce parea a fi mai mult decat dificila, s-a transformat in imagini de poveste, in culori rupte din cele mai frumoase visuri, am vazut un profesionist dedicat pasiunii lui, care stie sa faca arta din orice moment al vietii cotidiene.
Valentin stie cum sa surprinda si sa capteze intr-o singura fotografie, lumina din oameni. El vede mereu ceea ce noi suntem… dar nu stim.
Daca va doriti ceva special, care sa va incante privirile si sufletul peste ani, stiti deja pe cine sa contactati.”

Daniela Floroiu – Life & Business Coach

“Cand l-am vazut prima data pe Valentin la un eveniment cu multa lume, mi-am zis “El este fotograf de evenimente”.
Apoi mi-a atras atentia zambetul lui si modul in care se apropia de oameni inainte sa-i fotografieze.
Am avut apoi bucuria sa lucrez impreuna cu el si sa descopar ca dincolo de profesionalism si de pasiunea pentru fotografie, pentru imagine, pentru aparate sofisticate, este un om cu o imensa empatie. Am inteles ca toate fotografiile si filmele le face cu gandul la oameni, cu o intelegere profunda a emotiilor lor si asa reuseste sa surprinda ca un artist, imagini pline de traire.”

Zoia Zarnescu – Consilier de Dezvoltare Personala

“Atunci cand am vazut fotografiile pe care le-a facut Valentin la evenimentele noastre, am inteles cu adevarat ce inseamna sa faci arta din fotografie!
Profesionalism, siguranta, seriozitate, pasiune, culoare, atentie la detalii, rabdare, implicare si magie.
Toate intr-un singur partener pe care sunt foarte bucuroasa sa il recomand cu tot sufletul.
Toate!

Popa Oana – administrator at GIFTED KIDS

“Repede, bine si mai ales la termenul promis este ceea ce il defineste cu adevarat pe Valentin Dilta!
Este suficient sa intri in discutie cu el si sa lansezi doar ce ti-ai dori si el va veni cu solutia. Aceasta, in cazul meu, a fost intotdeauna ceea ce aveam nevoie. Valentin a inteles intotdeauna mai repede decat mine insami ce cautam si a livrat intotdeauna mai mult decat ma asteptam. Da, voi lucra mereu cu el pentru a avea garantia momentului de fericire personala atunci cand vad un lucru exceptional facut.”

Olivia Cristina Podobea – owner Solve Perform
Senior trainer si dezvoltator de echipe.

Olivia Cristina Podobea – owner Solve Perform
  • Corina Neagu  – Managing Partner at 4Tree –
    “Winners in life do not always win. They just do not give up.”

“Valentin is a nice, serious, flexible and people oriented person. I had the chance to see him at work and he really impressed me with his attention to details. He can catch the beauty inside through his camera, which is fantastic. And last, but not least, he is a good companion. Therefore in case you need a good and serious photographer, Valentin is the one.”

Corina Neagu – Managing Partner at 4Tree –

“Recomand cu incredere serviciile de videografie oferite de Domnul Valentin Dilta. Acesta da dovada de multa daruire in munca sa, de preocupare permanenta pentru NOU, pentru tehnologie, grija fata de oamenii implicati in proiectele sale si mai ales pentru REZULTAT. Rezultatul excelent atat in imagini cat si in reactia oamenilor este cartea de vizita a serviciilor oferite de catre Domnul Valentin Dilta. Recomand sa il contactati si sa gasiti impreuna cu dansul solutii in imagini pentru afacerea dvs.: veti avea un partener de dialog foarte empatic si tehnic in acelasi timp.”

 

Nicoleta Albert – OWNER la Trusa pentru Parinti

“Valentin, OMUL, mai presus de Profesionistul, te incanta cu orice ajunge pe mana lui, de la fotografii pana la video.
Ia, pentru cateva minute, o binemeritata pauza si vizioneaza-i pozele sau video-urile.
Vei gasi in ele VIATA, VIBRATIE, ENERGIE, FRUMOS, EMOTII, UMANITATE. Te vei regasi pe tine! Daca iti doresti servicii de calitate pe partea de video si/sau foto , vorbeste cu Valentin.
Chiar daca nu vei lua o decizie pe loc, vei intalni un om care te va asculta empatic, iti va zambi cald si iti va oferi cele bune optiuni pentru ca TU sa te simti respectat si apreciat, iar peste ani, ceea ce ati facut impreuna, sa-ti lase cel mai frumos zambet pe fata.
Indrazneste! Vei fi mai mult decat incantat!”

Mădălina Blaga – Asistent Manager ACCELERA Business Strategy

“Un profesionist desavarsit! Se adapteaza cu usurinta indiferent de locatie, atent la cele mai mici detalii si surprinde cele mai bune momente. Pur si simplu pozele au viata, iar filmarile iti dau senzatia de live. As lucra cu Valentin de cate ori as avea ocazia!”

Andreea Ţurcan – Project Manager at ACCELERA