#139 …
A fost o editie Open Connect de mare inspiratie. Cel putin pentru mine…
Iti multumesc pentru vizita pe site si inainte de a vedea fotografiile…

Am o mare rugaminte la tine! ツ

Scrie-mi te rog intr-un comentariu, ce inseamna pentru tine “fotografii Open Connect”

Pentru ca m-ar ajuta sa aflu:
– cum voi continua calitativ & cantitativ.
– daca voi mai insista pe portrete din timpul evenimentului sau cateva cadre largi ar fi suficiente pentru a ilustra, cine si unde a fost?
– daca ai folosit functia de download din site.  Doriti sa ramana activa pentru tine sau o consideri inutila?

Albumele OC# care urmeaza sa fie publicate, vor fi influentate de raspunsurile tale si iti multumesc anticipat

* * * * *

The requested photo source cannot be loaded at this time. Photoset not found

Multumesc!

pentru ca “prietenul” google a inceput sa considere relevanta cautarea “fotografii open connect” in baza accesarii de catre voi, a celor peste 1000 de fotografii pe care le-am publicat in ultimele 11 luni de la Connect Hub.

Iti doresc o zi magica
Cu drag, Valentin D.

10 Comments

 1. Chiar sunt curios sa aflu ce asteptari aveti cu privire la imaginile pe care le veti primi in viitor intalnirile la Open Connect.
  Multumesc!

 2. Ma bazez pe priceperea fotografului. Pentru mine, personal, e important ca oamenii care vin la Open Connect sa aiba niste repere vizuale corecte si placute ale prezentei lor acolo.

 3. O poza buna cu TINE… stimuleaza orgoliul sau autoaprecierea. Ne dorim cu totii sa aratam bine si sa parem mai frumosi decat parem in oglinda. Tu asta reusesti – sa scoti frumosul din privirile nauce… Daca nu ai lasa download ul ar face lume printscreen si tot ar arhiva imaginea… E greu sa te opresti din a te aprecia mai ales cand a facut-o cineva “profesionist” inaintea ta ! Da, continua in orice fel… pentru ca aduci valoare comunitatii, celor care vin la Connect Hub dar si celor care tanjesc dupa apreciere. Apoi in timp ti se consollideaza brandul — spunea cineva ca e ca o haina de care trebui sa ai grija tot timpul. Si apoi reusesti sa surprinzi audienta… adica le ocupi niste neuroni privitorilor cu arta ta !

 4. Fotografiile de la Open Connect ma ajuta sa ma promovez. BroscutaNorocoasa, fiind la inceput, are mare nevoie sa devina cunoscuta, sa afle lumea de ea. Dar nu oricum. Degeaba imi pun eu poze pe site, sau pe pagina de facebook, daca acestea nu sunt profesionale…Degeaba ar fi profesionale ( vezi pozele de nunta 🙂 ), daca nu sunt in contextul corect. Fotografiile de la Connect Hub, de la evenimentul Open Connect reprezinta imaginea BroscuteiNorocoase. Momentan nu pot face captura video dupa momentele in care vorbesc despre proiectul meu drag, insa fotografiile realizate de dv sunt mult mai graitoare decat un filmulet, pentru ca aveti talentul de a surprinde sufletul, nu doar o imagine. Iar asta e mai mult decat toate cuvintele.
  In concluze, sunt un ajutor real pentru mine si ma bucur ca am ocazia sa beneficiez de ele atunci cand ni le oferiti.

 5. Fotografiile tale subliniaza sentimentul de apartenenta la comunitatea OpenConnect. Si reusesti sa surprinzi atat emotia, cat si entuziasmul nostru cand ne sustinem propria cauza. Si poate ca ar fi trebuit sa incep acest comentariu cu un copy/paste al testimonialului de zilele trecute : ”am devenit dependenta de fotografiile made by Valentin Dilta la Open Connect”.
  Cred ca ar trebui sa echilibrezi cumva fotografiile-portret cu cele de grup (cum spuneam, am nevoie sa mi se confirme apartenenta).
  Eu… eu votez pentru ”download”!!! 🙂

  • Multumesc Alina pentru raspuns.
   Ma bucur ca este “atins” sentimentul de apartenenta la o comunitate, in acest caz “Open Connect”, cu toate emotiile si trairile care sunt mereu diferite de la o editie la alta.
   M-ai dat gata cu “dependenta” pe care am creat-o si o voi fructifica in sensul bun al expresiei.
   Cat despre echilibrul dintre numarul celor close-up vs atmosfera, mai studiez. Cred ca voi face un poll 🙂
   Cu privire la download… il las disponibil dar ma gandesc la cateva modificari.
   Multumesc!

 6. Salut Valentin,
  As avea eu o sugestie. Poate ca si altii, eu sunt obisnuit ca in coltul din dreapta sus sa fie butonul de inchidere al ferestrei. Imagineaza-ti surprinderea mea cand de fiecare data dupa ce mi-am downloadat poza (fata de care nu am nimic de reprosat, sunt excelente, keep up the good work) si vreau sa inchid fereastra, aceasta de fapt se maximizeaza. Atat aveam de mentionat, in rest, cum am zis si mai sus, toate degetele mari sus! 🙂

Comments are closed.